Skip to content
Menu

Dakdekker Apeldoorn

Welkom bij dakdekkersbedrijf Cramer, dé specialist op het gebied van dakwerk in Apeldoorn en omgeving. Met ons team van ervaren en vakkundige dakdekkers kunnen wij u hoogwaardige dienstverlening bieden.

Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, onderhoud, preventie of reparaties, wij staan klaar om u te voorzien van betrouwbaar vakmanschap en uitstekende service.

20220126_130844

Wij lossen het voor u op!

Dakdekkersbedrijf Cramer B.V. is gespecialiseerd in het afdichten, onderhouden en repareren van allerlei soorten daken. Van nieuwbouw tot renovatie van oude daken en zinken goten.

Van kleine objecten tot en met grote projecten.

Of het nu gaat om een dakkapel of fabriekscomplex, een nieuw dak of renovatie van bestaande dakbedekking: heeft u een probleem dan lossen wij het voor u op!

Ronnie

Bekijk ons werk

IMG-20230510-WA0030
IMG-20230510-WA0067
20200506_112336

Benieuwd naar onze recent afgeronde projecten?

Benieuwd naar wat we kunnen doen?

Dakdekkersbedrijf Apeldoorn

Onze uitgebreide diensten

  • Nieuwbouw: Als gespecialiseerde onderaannemer hebben wij ruime ervaring in het leveren van hoogwaardige dakinstallaties voor zowel kleine als grotere nieuwbouwprojecten. Wij zorgen voor een betrouwbare en duurzame dakbedekking die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Onderhoud: In Nederland staat uw dak voortdurend bloot aan regen en andere weersomstandigheden. Daarom is regelmatig onderhoud essentieel om uw dak in optimale staat te houden. Onze experts voeren grondige inspecties uit en zorgen voor tijdige reparaties, waardoor u mogelijke problemen en onverwachte kosten kunt voorkomen.
  • Preventie: Goed onderhoud kan preventief werken. Wij begrijpen het belang van het vroegtijdig signaleren van potentiële problemen. Door regelmatige inspecties en tijdige reparaties zorgen wij ervoor dat uw dak in optimale conditie blijft en u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte schade of lekkages.
  • Reparaties: Als er toch schade aan uw dak ontstaat, staan wij snel voor u klaar. Onze ervaren dakdekkers herstellen verschillende soorten dakproblemen, van lekkages tot beschadigde dakbedekking of problemen met de dakconstructie. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer in topconditie verkeert en u beschermt tegen alle weersomstandigheden.
IMG-20230510-WA0028
IMG-20230510-WA0157

Klanttevredenheid staat centraal

Bij dakdekkersbedrijf Cramer streven wij naar uw volledige tevredenheid. Onze klanten waarderen ons om onze vriendelijke benadering, deskundig advies en zorgvuldige uitvoering van het werk. Wij luisteren naar uw behoeften en bieden oplossingen op maat die passen binnen uw budget. U kunt vertrouwen op onze betrouwbaarheid, professionaliteit en toewijding om u de beste service te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op

Kies voor dakdekkersbedrijf Cramer als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerk in de regio Apeldoorn. Wij staan klaar om u te helpen met nieuwbouwprojecten, onderhoud, preventie en reparaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Ons team van experts staat voor u klaar om uw dakproject tot een succes te maken.

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang duurt het om een nieuw dak te installeren?

De duur van de installatie hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en het type dakbedekking dat wordt gekozen. Wij zorgen ervoor dat het werk efficiënt wordt uitgevoerd, met minimale verstoringen en binnen een redelijke tijdsperiode.

2. Bieden jullie garantie op jullie werk?

Ja, wij bieden garantie op onze werkzaamheden. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap, en wij staan achter onze diensten. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan zullen wij dit naar tevredenheid oplossen.

3. Wat zijn de kosten van een dakreparatie?

De kosten van een dakreparatie variëren afhankelijk van de aard en omvang van de schade. Wij zullen een grondige inspectie uitvoeren om de benodigde reparaties vast te stellen en u vervolgens een duidelijke offerte op maat te verstrekken.

4. Zijn jullie gecertificeerd en verzekerd?

Ja, wij zijn gecertificeerd en verzekerd. Onze dakdekkers hebben de juiste opleiding en certificeringen voltooid om hoogwaardig vakmanschap te kunnen leveren. Bovendien hebben wij een adequate verzekering om u te beschermen tijdens de werkzaamheden.

5. Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Wij zullen uw aanvraag snel en zorgvuldig behandelen en u voorzien van een gedetailleerde offerte die aansluit bij uw specifieke behoeften en budget.